Телефон: 02 944 0562 0888 601 522

Счетоводни услуги

Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит в счетоводното обслужване ще задоволи вашите изисквания. Ние ще се погрижим за всичко, от счетоводство, архивиране на документи, съставяне на първични документи, изготвяне на отчети, консултации относно данъци и осигуровки и много други.

Научи повече

Заплати и персонал (ТРЗ)

Защо трябва да се заривате с административна и счетоводна работа ? Ние ще махнем този товар от плещите Ви и ще осигурим безпроблемната работа на вашият бизнес. Доволният персонал е от най-голямо значени за безпроблемната работа на всеки бизнес. Екипът на „Аринала Перфект“ ще се погрижи за Вашият персонал чрез следните услуги:

Научи повече

Юридически услуги и консултации

Удобство за клиентите ни е, че в нашия екип работи квалифициран адвокат, което ни позволява да предоставяме на клиентите си комплексна счетоводна и юридическа услуга. Често клиентите ни са нуждаят от решение, което изисква както счетоводна, така и правна помощ. Съчетавайки двете ние предлагаме на клиентите ни цялостна и удобна услуга, на едно място, което спестява време и средства. Ако се нуждаете от договор или имате нужда от помощ при кандидатстване и отчитане на проект – при нас имате юрист и счетоводител, в един офис.

Научи повече

Данъчни консултации

Ако не сте наш клиент и желаете да проверите какво знаем и как можем да Ви бъдем полезни, бихте могли да се възползвате от услугата “Консултации” , която предлагаме срещу почасово възнаграждение. Ще получите необходимата Ви консултация в нашия офис и при предварително договорен час по всички въпроси, които касаят отчитането на стопанската и нестопанската дейност на организациите и бизнеса Ви.

Научи повече