Телефон: 02 944 0562 0888 601 522
Данъчни консултации

СЧЕТОВОДНИ КОНСУЛТАЦИИ

Ако не сте наш клиент и желаете да проверите какво знаем и как можем да  Ви бъдем полезни, бихте могли да се възползвате от услугата “Консултации” , която предлагаме срещу почасово възнаграждение.

Ще получите необходимата Ви консултация в нашия офис и при предварително договорен час по всички въпроси, които касаят отчитането на стопанската и нестопанската дейност на организациите и бизнеса Ви.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА

В работата на всеки един бизнес винаги възникват редица въпроси относно организирането и управлението на бизнеса. Точно тук „Аринала Перфект“ предлага помощ под формата на платени почасови консултации за фирми, които не са клиенти на абонамент.

Свържете се с нас и задайте предварително казуса, който Ви тревожи!

Финансови и данъчни съвети

Изготвяне на данъчни декларации на физически лица

Финансови и данъчни съвети

Финансови и данъчни съвети

Данъчни прогнози, варианти и оптимиране, законно намаляване на данъчната тежест;

Изготвяне на данъчни декларации на физически лица

Изготвяне на данъчни декларации на физически лица

Попълване на годишни данъчни декларации за физически лица, приложенията към тях и “Патентни декларации” за физически лица и еднолични търговци.

Услуги

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит в счетоводното обслужване ще задоволи вашите изисквания. Ние ще се погрижим за всичко, от счетоводство, архивиране на документи, съставяне на първични документи, изготвяне на отчети, консултации относно данъци и осигуровки и много други.

Научи повече
Заплати и персонал (ТРЗ)

Заплати и персонал (ТРЗ)

Защо трябва да се заривате с административна и счетоводна работа ? Ние ще махнем този товар от плещите Ви и ще осигурим безпроблемната работа на вашият бизнес. Доволният персонал е от най-голямо значени за безпроблемната работа на всеки бизнес. Екипът на „Аринала Перфект“ ще се погрижи за Вашият персонал чрез следните услуги:

Научи повече
Юридически услуги и консултации

Юридически услуги и консултации

Удобство за клиентите ни е, че в нашия екип работи квалифициран адвокат, което ни позволява да предоставяме на клиентите си комплексна счетоводна и юридическа услуга. Често клиентите ни са нуждаят от решение, което изисква както счетоводна, така и правна помощ. Съчетавайки двете ние предлагаме на клиентите ни цялостна и удобна услуга, на едно място, което спестява време и средства. Ако се нуждаете от договор или имате нужда от помощ при кандидатстване и отчитане на проект – при нас имате юрист и счетоводител, в един офис.

Научи повече