Телефон: 02 944 0562 0888 601 522

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

Нашата компания започва работа през 1995 година, като търговско предприятие оказващо услуги в сферата на счетоводството, за юридически и физически лица, развиващи различни дейности.

Дългогодишната работа, с много клиенти, от различни индустрии и сфери на работа, ни даде опит в решението на много различни и интересни задачи, в счетоводството и счетоводното право. Опит, който използваме в момента, за да осигурим на нашите клиенти отлично качество, разбиране на проблемите и спокойствие, в отношенията с държавата, данъчната администрация и закона, като цяло.

В сегашно време нашата компания е динамично развиващо се дружество, което предлага на своите клиенти широк кръг от услуги и консултации, в сферата счетоводството и данъчното право.

Историята на „Аринала Перфект“
Нашия екип

Нашите служители

Ние сме екип от професионалисти в сферата на счетоводството и счетоводното право и повече от двайсет години работим за своите клиенти и партньори, като ги подкрепяме, със своите услуги и съвети, в тяхното развитие и всекидневна работа.

Нашата цел е да намерим индивидуално решение на всеки възникнал проблем, решение, което да ви спести време, усилия и пари.

Във всеки конкретен казус влагаме разум и професионализъм в работата си, поради което през годините ни се довериха представители както на малкия и среден бизнес, така и големи международни компания с филиали в страната.

Клиенти и партньори